Arrital - konyhabútor
Konyhabútor (egyedi é...
Háló, ágyrács, matrac, (...
Egyedi bútor, egyedi ...
Nappali, nappalibútor
Étkező, étkezőbútor
Előszoba, gardrób, ga...
Árnyékoló
Kisbútorok, kiegészítők
Egészségvédő bútor
A természetes anyagok...
Lámpa
Ajtó
Szőnyeg, növényi rost...
Gránit, márvány, stukkó
Laminált bútor fiatal...
Scheiber Katalin, a V...
Belsőépítészet
Fényforrások
Matracot hogyan válas...
Konyhabútor: trükkök,...
Lépcső
MDF, HDF, OSB, furnér...
Sakkasztalka
Dr. Kiss Gyula egyesü...

Ha a Vitalitas logóra kattint, elérheti a nyitó oldalunkat.

A legújabb bútor- képeink az "Aktuali- tások" között láthatók.

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket vá- laszthat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép ideális méretűvé válik.
Honlapunk 1024 x 768-as monitorbeál- lításnál élvezhető a legjobban.

Bútor, belsőépítészet - Háló, ágyrács, matrac, (ágybetét)
 
 
A Vitalitasban ágy is, matrac is kiválasztható

Hogy az ágy fontos szerepet játszik életünkben, ki tagadná? Hiszen többnyire fogantatásunk is, elmúlásunk is egy-egy ágyhoz kötődik, és a kettő között eltelt időnek is mintegy harmadát ágyban töltjük. Gyakorta a rossz ágy, a rosszul megválasztott ágyrács vagy a nem megfelelő matrac a felelős a nappali fáradékonyságunkért, a hát- és derékfájás kialakulásáért. Ezzel szemben, ha éjszakánk egészségesen pihentető, az a napközbeni teljesítményünkön is meglátszik. A Vitalitas hálószobái akár egyedi bútorkészítés, akár sorozatgyártás során készülnek, nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is megfelelnek minden követelménynek.

 
Ágybetéteink szerkezete

Az ágyainkba beépített ágyrácsot, legyen az motorosan mozgatható, vagy csak egyszerűen a gerincet pihentetően megtámasztó, szakorvosok közreműködésével tervezték meg. A tartókeretek, a rugalmas lamellabetétek nemcsak azért nagyszerűek, mert természetes anyagokból készülnek, hanem testsúly szerinti variálhatóságot is lehetővé tesznek. A velünk együttműködő magyar, német, olasz, szlovák ágybetétgyártó cégek az összes korszerű ortopédikus szerkezetű matrac előállítására képesek, így választhat fémrugósat (bonell-, táska/zsák/rugós), vagy rúgó nélkülit (hideg purhab, latex, kókuszrost, "lusta hab" továbbá az u.n. új hab), sőt az összetevők gazdag lehetőségek szerint variálhatók, így az ágyak keménysége széles lehetőségek között változtatható. Az ágybetét (a matrac) kiválasztásakor figyelembe kell venni nemcsak a testsúlyt és a testmagasságot, hanem még az alvási szokásokat is (hason, háton vagy oldalt fekve alszik inkább). Fontos az is, hogy szenved-e valamilyen allergiás betegségben, mert bio sőt antiallergiás matrac is szerepel a választékban.

 
Hálórészlet dolgozósarokkal

A Vitalitas-hálók többféle stílusban, szinte mindenféle fafajtából készültek már. Igény szerint megtervezzük és legyártjuk az ágyak mellé az éjjeli szekrényeket és a hálószoba egyéb bútorait is. Különösen exkluzívvá válik a hálószoba, ha a fanyílászárókkal bezárólag az összes bútor anyagában, pácolásában egységes, amit a jól átgondolt világítástechnika, egy-egy igazi, galériánkban vásárolt műalkotás tehet teljessé.

 
"Babett" a legnépszerűbb Vitalitas-ágy


A Vitalitas Bútorgalériában az elmúlt évek során számtalan egyedi tervezésű hálószoba és ágy készült. Közülük a legsikeresebbeket ma már kisszériában gyártjuk, és az ország több pontján értékesítjük. A "Babett" ébenfadíszítésű, bükkfafurnéros 180x200 cm-es ágy.

 
"Roberto"-háló
A "Roberto" divatos, wengeszínűre pácolt, valódi tölgyfafurnéros legújabb ágyunk talán még nagyobb sikernek bizonyult.
A fejvégen a természetes anyagból készült fonott betét és a diszkrét fémdekordíszítés teszi különlegessé.

 
"Roberto"-háló


Letisztult szépségét az egyszerű vonalvezetésű éjjeli szekrények és a fejvég fölé szerelhető, világító üvegpolcok tovább fokozzák. Természetesen fontos a környezet is: a tolóajtós gardróbszekrény (,amely szintén a Vitalitasban készült) jól harmonizál vele.
Hiszünk az ágy, az ágyrács és az ágybetét egységében, ezért minden esetben, ha az ágyat és az ágyrácsot valamint az ágybetétet is együtt nálunk rendeli meg, kedvezményt adunk.

Forrás: www.butorgaleria.hu

Ajánlott oldalaink:

Tehetünk a hát- és a derékfájás ellen
Matrac (ágybetét), ágyrács. Mondd, Te mit választanál?

További információk a matracokról, az árainkról a partnereink honlapján: Materasso, Pro Natura

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán