Étkező, étkezőbútor
 
 
Donatello-étkezőBár a klasszikus felfogás szerint a nappali a családi összejövetelek szokott helye, mégis rohanó világunkban az étkező szerepe ilyen vonatkozásban is fölértékelődik. A családi vagy üzleti ebédeknek egy jól kiválasztott étkező bútorzat bensőséges és mégis elegáns milliőt biztosíthat.

 
Modern étkező


A Vitalitasban mind a gyárilag készített étkezőbútorok forgalmazása mind az egyedi gyártás területén nagy tapasztalokkal rendelkezünk.

 
Modern étkezőKínálatunkban gazdag elemválasztékú klasszikus és modern stílusú étkező egyaránt szerepel.

 
A gránitlapos, bővíthető asztal nemcsak praktikus, hanem kifejezetten dekoratívAz étkező fontos eleme az étkezőasztal, mely célszerű, ha bővíthető. A dekorativitásátírását növeli, ha szép erezetű nemes fából készíttetjük.
És mennyire elegáns az az étkező, ahol a fal, a bútorzat, a nyílászárók színét és stílusát is összehangolják! A jól kitalált megvilágítást adó szép lámpák elhelyezése, az értékes képzőművészeti alkotások mind-mind emelhetik a helyiség exkluzivitását. Mindezekben tervezőnk készségesen ad tanácsokat.

 
Verdi-étkező


A lakás fölépítésétől függően jobban vagy kedvésbé különül el az étkező a konyhától illetve a nappalitól, funkcionálisan azonban mindkét helyiséggel szoros összeköttetésben van. Berendezését e kapcsolat nem kis mértékben befolyásolja. Az étkező és a konyha között praktikus lehet egy jól működő tolóajtó.

Forrás: www.butorgaleria.hu

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán