Belsőépítészet
 
 
Vitalitas Belsőépítészet: apró részletektől a lakás egészéig
A Vitalitas Bútorgaléria nemcsak amiatt különleges, hogy kiváló minőségű bútor (konyhabútor, nappalibútor, hálószobabútor), lámpa, ajtó, iparművészeti tárgyak forgalmazásával foglalkozik, hanem amiatt is, hogy az itt működő belsőépítészet lehetőséget nyújt arra, hogy egy szoba, egy lakás, egy iroda stb. egységes szemlélettel, teljes belső harmóniában valósuljon meg.

 
A lámpától a tűzhelyig minden a Vitalitasból származik

Minderre biztosíték a nagy tapasztalattal rendelkező tervező, az egyedi bútor készítésében szerzett jártasság valamint a széles ipari, kereskedelmi háttér és nem utolsósorban a remek szakembergárda. Kiváló bútorgyárakkal (Brik, Calligaris), lámpagyártókkal (Kolarz, Itre, Molecz, Eglo, Prandina, Nemo, Panzeri, Axo, Esedra...) vagyunk szoros kapcsolatban. Munkánk során nemcsak az esztétikum, hanem a praktikusság és az egészségmegőrzés is különleges hangsúlyt kap. Ez nemcsak biobútor, konyhagép (Miele stb) választékunkban nyilvánul meg, ezt a célt szolgálják a Stokke gerinckimélő székei, a gazdag ágybetét, matrac, ágyrács, ágykeretkínálatunk.

 
Modern nappali részlete

Természetesen választhatja Ön a bútorgaléria bármelyik bemutató bútorát, lámpáját, Stokke gyerekszékeit, ajtóját, amelyet akár azonnal magával vihet. Néhány mintadarab alapján katalógusainkból jó minőségű, nagy variálhatóságot biztosító gyári bútorokból is berendezheti belső tereit. De kérheti bármelyik bemutató egyedi bútor kisebb vagy nagyobb módosításokkal történő újragyártását is.

 
Vitalitas Belsőépítészet: egyedi tálaló

Ha lakásában, irodájában nagyobb átalakítást hajt végre, vagy új lakást rendez be, kérje tervezőnk közreműködését, hiszen a lakás minden részletét, a bejárati ajtótól a lámpákig, a küszöbtől a titkos rejtekhelyekig úgy alakíthatják ki, hogy megvalósítsák a nagy célt, az Ön egyéniségének megfelelő, harmonikus környezetet. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy még az átalakítás vagy az építkezés megkezdése előtt célszerű dönteni a belsőépítészeti megvalósítás mikéntjéről, hiszen minél előbb kezdődik ennek a tervezése, annál nagyobb mind a tervezőnek mind Önnek a mozgástere.

Forrás: www.butorgaleria.hu


Ajánljuk még honlapunkon az alábbi oldalakat:
Konyhatippek: praktikus konyhabútor - konyhabútor-praktikák
Gyerekkori hanyagtartás
Mozogva ülni
Háló, ágyrács, ágybetét
Tanulószék
Gyerekszék
Gyermekíróasztal
Ha ülve kell dolgozni
Matrac (ágybetét), ágyrács. Mondd, Te mit választanál?
A Vitalitas Bútorgaléria "Előzzük meg a hátfájást gyerekkorban!" akciójaLátogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán