Kronológia
Alapítvány
Vitalitas Galéria
Iparművészet
Dr. Kiss Gyula Kultur...
Scheiber Katalin

Garantálja a Vitalitas Galéria színvonalának a megőrzését az, hogy kiállítóink közé csak az kerülhet, akit a Vita- litas Savariae Művé- szeti Alapítvány kura- tóriuma gondos mér- legelés után jóváhagy.

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket választhat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép további nagyatását érheti el.

Ha a Vitalitas logóra kattint, elérheti a nyitó oldalunkat.

Galéria - Köszöntjük Garas Kálmánt
 
 
Garas Kálmán: Amadinda - asztali zene (2002)
Garas Kálmán lett "Az év embere" Vas megyében.
Úgy gondolom, hogy a legméltóbban a munkáival ünnepelhetjük őt, így fölidézzük a 2004-es Garas Kálmán-kiállításunkat és egyúttal bemutatjuk Garas Kálmánnak azt a képriportját, amelyet a Bartók Fesztivál beharangozójaként a Vitalitas Bútorgalériában rendezett rádiós vetélkedőről készített.

 
Echardt Gábor zongoraművész (2002)Mint látható, Garas Kálmán, a fotóművész, a meg nem ismétlődő pillantok megragadásának mestere, kiváló technikával készíti képeit. Nyilvánvaló, hogy a fotókiállítás képeinek internetes változata meg se közelíti a nagyszerű tárlat csodálatos élményét, mégis akik látták, azoknak az emlékek könnyebb fölidézéséhez, akik nem látták, azoknak izelítőül, a legközelebbi kiállításhoz kedvcsinálóként érdemes megtekinteniük a képeket.

 
A "Ki nyer ma?" főszereplői

Garas Kálmán fotóriporterként is maradandót alkotott. Érezni lehet képein a feszültséget: nemcsak a játékos, hanem a kérdező is, sőt a galéria összes látogatója egyaránt azért szorított, hogy a mai zenével kapcsolatos nem könnyű kérdésekre a válaszok minél tökéletesebbek legyenek.

 
Egy család a szurkolók között
A hallgatóság soraiban "egyszerű" zenerajongó éppúgy volt, mint tanítványai által szeretett zenetanár, sőt a Bécsi Szimfónikus Zenekarban játszó előadóművész is.
A közös akarat meghozta gyümölcsét. A játokos nyert. Mi pedig egy nagyszerű élménnyel lettünk gazdagabbak.

Tipp a képek megtekintéséhez:
A képek mérete megnövekszik, ha rákattintunk. Az így megnagyobbodott kép alatt az összes fotót tartalmazó galériából újabb képeket választhatunk ki. Ha a galéria feletti képre újból rákattintunk, a kép még nagyobb lesz.

Garas Kálmán elérhetősége:
Garas Fotó Studió
H-9700 Szombathely, Szürcsapó u. 19. Mobil: (36) 30-957-3972, e-mail: info@garasfoto.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán