Új bútor II.
 
 
Egyterű kislakás konyha-, étkező-, előszobabútora

Ennek az egyterű kislakásnak
a konyha-, étkező- és előszobabútora elfér egyetlen képen. Sőt a burkolatváltás már a nappalit is jelzi!

 
Konyha-, étkezősarok

Ha a konyhasarkot részletesebben szemügyre vesszük szinte megdöbbenünk: van itt egy kis mosogatómedence, mellette tűzhely elszívóval, minden ami a konyhához nélkülözhetetlen. A viszonylag bőséges munkapult alatt kihúzható fiókokban, felette fölnyitható ajtós polcokon helyezhető el az edényzet.
A konyhabútorok sora a nappali felé tálalószekrénnyel záródik le. Ehhez kapcsolódik a kerek étkező asztalka, amely elválasztja az étkezőt és a konyhát a konyhától. A térbe állított asztalkával e "határ" azonban igen plasztikus, az átmenet barátságosságát a kétoldalról üveges tálaló szekrény nyitottsága erősíti.
A bútor cseresznyeszínűre pácolt bükkfafurnéros felületekkel készült. A szellőztetendő szekrény ajta azonos színűre pácolt Locatelli-betétes.

 
A nappali másik részleteA nappaliban kevés, de nagyon praktikus bútort helyeztek el, így a "csöppnyi" nappali kitágul. A nappali bútorai a konyháéval azonos anyagból és felületkezeléssel készültek, így teremtve egységes hangulatot a lakásban. Az egyterű lakás vidámságát nemcsak a használó jókedve, hanem a világos tónusú bútorpác mellett egy-egy játékos ötlet, mint például a nappaliszekrény összeakaszkodó, -kapaszkodó polcai határozzák meg.

 
Nappali-részletAjánlott oldalunk:

Konyhatippek: praktikus konyhabútor - konyhabútor-praktikák


[1, 2, 3, 4, 5, 6 ] oldal

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán