Ajtó
 
 
A tolóajtók reneszánszukat élik


A bejárati ajtóval kezdődik a szó szoros és átvitt értelmében a lakás. Ezért a bejárati ajtónak egyrészt komoly biztonsági követelményeknek kell megfelelnie, másrészt az oly fontos első kellemes benyomást is tőle várjuk. A Vitalitas Bútorgalériában található olyan tűzzáró, biztonsági olasz ajtó, mely az illetéktelen behatolási kísérlet esetén öt ponton automatikusan blokkol. Természetesen nagy számban készítünk egyedi tervezés alapján a legkülönbözőbb fákból exkluzív megjelenésű bejárati ajtót, amelyet az egyedi gyártás során kívánság szerinti biztonsági vasalattal szerelünk föl.
A tolóajtók reneszánszukat élik. Ha a nyílást tartalmazó fal felületén van elegendő hely, kifejezetten helytakarékosak, hiszen nyitásukkor nem vasznek el a helyiség értékes területéből. Nagyon fontos a vasalat jó megválasztása! Itt különösen igaz, hogy a gyenge minőségű vasalat évek múlva mérhetetlenül sok bosszúságot és költségtöbbletet jelent.

 
Dióajtó üvegbetéttel


Szerencsére a Vitalitasban dolgozó szakemeberek nemcsak a vasalat kiválasztásában, méretezésében, hanem a tolóajtó megtervezésében, elkészítésében is rendelkeznek kellő tapasztalattal. Nem véletlen tehát, hogy nemcsak családi házban, hanem közintézményben, szállodában is Vitalitas-tolóajtók működnek, mindenki megelégedettségére.
A belsőajtó-választékunk még a legkülönlegesebb igényeket is kielégíti. A német gyártmány hallatlanul precíz, az olaszt design-ja miatt szeretik. Van olyan, amely a szerkezeténél fogva pillekönnyű és az ára is rendkívül barátságos. Az egyedi ajtók a kiválasztott fafajtából, kívánság szerinti méretben, formában készülnek, tetszés szerinti díszítéssel, az üvegbetéteket a megrendelő elképzelése szerint látjuk el homokfúvással, fazettával.

 
Olasz kreativitásNagyon dekoratív lehet, ha a helyiség bútorzatának anyaga, formavilága, pácszíne az ajtóban is visszaköszön. Különleges ajtókat is készítünk: többéves tapasztalatunk van a helytakarékos tolóajtók gyártásában, és nagy siker a saját fejlesztésű hangszigetelő ajtónk.
A nálunk forgalmazott, előre gyártott és a méretre készített ablakok természetesen faszerkezetűek.
Az ablakkönyöklők készülhetnek fából, gránitból és márványból.
Fontos figyelmeztetés: ha gyári nyílászárókat szeretne beépíteni, még a falazás előtt döntenie kell. A magyar, az olasz, a német szabvány különbözik egymástól!

Forrás: www.butorgaleria.hu
Ajánlott oldalaink:
A hónap lakberendezési tárgya a lámpa (Tippek a lakás megvilágításához)
Fényforrások fajtái
Különleges lámpabemutató nyílt a Vitalitasban
Vitalitas-lámpák a Megyeházán

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán