Xplory-babakocsi (Stokke)...
Tripp Trapp-gyerekszé...
Variable-tanulószék (...
Gyerekjáték
Sleepi-gyerekágy, -bö...
Gyermekíróasztal

Akciónkban most vásároljon Stokke Tripp Trapp gyerek - széket vagy Xplory babakocsit! Részle - tekről érdeklődjön a bútorboltban vagy írjon egy e-mailt az info@butorgaleria.hu -ra!

A gerinc védelmét nem lehet elég korán kezdeni: a legfonto- sabb eszköz a minél szabadabb mozgás. És ezen kívül minden, legyen az babakocsi vagy tanulószék, ágybetét vagy ágyrács, mindent megtalál a Vitalitas Bútorgaléria bemutató termében.

A kisgyermek szel- lemi, lelki fejlődése szempontjából a ját- szásnak kiemelt sze- repe van. Adjunk a gyerekeinknek a ké- pességeik kibontako- zását elősegítő já- tékokat!

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket vá- laszthat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép monitor- méretűvé válik. A honlapunkat 1024 x 768-as monitorbeállí- tásra terveztük.

Ha a Vitalitas logóra kattint, visszatérhet az első oldalra.

Gyermekeknek - Xplory-babakocsi (Stokke): magasan a legjobb
 
 
Stokke Xplory babakocsi: a sportkocsi fekvő helyzetben is használható

A Stokke által gyártott és a régióban csak a Vitalitas Bútorgaléria által forgalmazott Xplory babakocsi "Az év legizgalmasabb találmánya" a TIME Magazin szerint. Sokakat a hír nem érte meglepetésként, hiszen az Xplory babakocsi Norvégiában az Excellence Design-, Németországban a Red Dot Design-díjat nyerte el.
A babakocsi a kisgyermek számára olyan eszköz, amely elsősorban a külvilággal való kapcsolat kialakításában meghatározó. Így ennek kiválasztására érdemes különös figyelmet fordítanunk.
A Vitalitas Bútorgalériában megtekinthető és kipróbálható, a norvég Stokke által kifejlesztett és gyártott babakocsi szinte mindent tud, amit egy babakocsitól elvárhatunk. Ugyanaz a kocsi működhet hagyományos "mélykocsiként", apró csecsemőnk biztonságos fekve szállítását biztosítva, és később "sportkocsiként is", amelyben már ülve kocsikáztathatjuk a nagyobbacska gyermekünket.

 
Babadobozban az újszülött is biztonságban van


A tervezők mind a gyermek optimális elhelyezését, mind a szülők kényelmét szem előtt tartották. Magasra emelhető a fekvő rész, aminek a fő célja az, hogy a csecsemő számára oly fontos szemkontaktus a szülőkkel könnyedén megvalósuljon. Egyidejűleg a mama gerincének a védelme szempontjából is ideális ez a helyzet, amely szintén nem utolsó szempont.

Az Xplory babakocsinkat bemutató videó megtekinthető, ha a Stokke szóra kattint.

A legkisebbek számára kényelmes, nagyon biztonságos fekvő helyet, u.n. babadobozt alakítottak ki. A babadoboz egyetlen mozdulattal leemelhető a kocsi vázáról és máris egy hordozható mózeskosárként funkcionál.

 
Stokke Xplory babakocsi: "Embermagasságból" rálát a világra


Akár babadobozban, akár sportkocsiban van a gyermekünk a kipufogók, a kiváncsiskodó kutyusok magassága fölé is kerül, nem utolsósorban anyjának sem kell gerincre veszélyes pozícióba hajolnia, ha ki vagy vagy be szeretné helyezni a csemetéjét. Csak aki megpróbálta, az hiszi el, hogy mennyire egyszerű a kocsit átalakítani. Az eddig felénk néző helyzetből egy mozdulattal az ellenkező irányba fordítható fekvő helyzetből ülő helyzet alakítható ki. A nagyobbacska gyermek így már kitekintést nyer a világra, és nem a megszokott alulnézetből, hanem "embermagasságból", ebben a helyzetben is a nyári aszfalt forró bűze, a sétáltatott ebek, a kipufogók szintje fölött. Természetesen a lábtámasz itt is méretre állítható, hogy - gondoljunk csak a Stokke gyerekszékeiben testet öltött "mozogva ülni" elvre - az ülés ne legyen fárasztó, hogy ülve is könnyen tudjon mozdulni tudjon szemünk fénye.

 
Stokke Xplory babakocsi: A "lépcsőjáró" pozíció is egy mozdulat

A kocsi első két kereke rendkívül mozgékony, ezáltal a kocsi nagyon könnyen irányítható. A hátsó kerék szokatlanul nagy, ez biztosítja azt, hogy a kocsi laza talajon is könnyen gurul, a kavicsok, aszfaltegyenetlenségek pedig alig észrevehető rezdülésekkel járnak csak.A kocsin szinte minden állítható, és természetesen minden egyetlen mozdulattal. A gyermekülés dönthető előre-hátra, a kormány le- és fölhajlítható és természetesen a kormánymagasság is a kívánt magasságba illeszthető.
Akinek kellett már gyerekkocsival lépcsőt másznia, az tudja igazán értékelni, hogy a kocsi nagy hátsó kereke egy mozdulattal előre hajtható (eközben a gyereket nem kell a kocsiból kivenni), ezáltal alkalmassá válik lépcsőjárásra.
A textilelemek színválasztéka gazdag, akár többféle garnitúra is rendelhető. A kocsin elhelyezett bevásárló táska kifejezetten mutatós.
Aki nemcsak képen látta, egyetért velem: ez a Stokke-babakocsi hallatlanul praktikus, egyszerűen kezelhető és kimondottan elegáns!

Kattintson a kiemelt szavakra, ha szeretné megtekinteni az országos viszonylatban is igen kedvező Xplory árainkat!

Forrás: www.butorgaleria.huAjánljuk a Stokke gyerekprogramjában a
Tripp Trapp-gyerekszék és a
Sleepi - gyerekágy és bölcső előnyeit ismertető oldalainkat.További ajánlott oldalaink:

A mozgás szerepe az egészség megőrzésében
Áldás vagy átok? A civilizáció hatásai

Hanyagtartás gyermekkorban

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán