Xplory-babakocsi (Sto...
Tripp Trapp-gyerekszé...
Variable-tanulószék (...
Gyerekjáték
Sleepi-gyerekágy, -bö...
Gyermekíróasztal

Akciónkban most vásároljon Stokke Tripp Trapp gyerek - széket vagy Xplory babakocsit! Részle - tekről érdeklődjön a bútorboltban vagy írjon egy e-mailt az info@butorgaleria.hu -ra!

A gerinc védelmét nem lehet elég korán kezdeni: a legfonto- sabb eszköz a minél szabadabb mozgás. És ezen kívül minden, legyen az babakocsi vagy tanulószék, ágybetét vagy ágyrács, mindent megtalál a Vitalitas Bútorgaléria bemutató termében.

A kisgyermek szel- lemi, lelki fejlődése szempontjából a ját- szásnak kiemelt sze- repe van. Adjunk a gyerekeinknek a ké- pességeik kibontako- zását elősegítő já- tékokat!

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket vá- laszthat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép monitor- méretűvé válik. A honlapunkat 1024 x 768-as monitorbeállí- tásra terveztük.

Ha a Vitalitas logóra kattint, visszatérhet az első oldalra.

Gyermekeknek - Gyermekíróasztal
 
 
Domino íróasztal, Variable szék

„Domino” íróasztal

Kifejezetten iskoláskorú gyermekek hát- és gerincpanaszainak a megelőzésére kifejlesztett dönthető írólappal, kihúzható klaviatúra-tartóval rendelkező íróasztal.
A kamaszkori hanyagtartás egyik fő oka, hogy sokat kell ülnie gyermekünknek. Sajnos, mind az iskolában mind otthon csemeténk olyan asztalnál és olyan széken ül, mely fokozza a kockázatát a kamaszkori hanyagtartás kialakulásának.
A "Domino" gyermekíróasztal írólapja éppen azért dönthető, hogy megelőzze a hagyományos íróasztalok fölé görnyedésnek a gerincre oly veszélyes testhelyzetét.

 
A Domino írólapja dönthetőKialakításakor maximálisan figyelembe vették az egészségvédelem és környezetvédelem szempontjait, ezért a készítés folyamán egészségre vagy a környezetre káros anyagokat nem használnak föl, így a végtermék sem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot.

 
Domino, Tripp Trapp szék

A Domino íróasztal originális magyar termék.
Anyaga: tömör, gőzölt, olajozott, viaszolt bükkfa, szintbe csiszolt linóleum-berakással.
(A linóleum nem tévesztendő össze a PVC-vel! A linóleum lenmagolaj, faliszt, parafaőrlemény, gyanta és mészkő felhasználásával készített, erősen kopásálló, könnyen tisztítható, kellemes melegtapintású, rugalmas, antiallergén, antiszatikus, természetes anyag.)
Ápolás, tisztántartás: száraz, puha törlőkendővel tisztítható, méhviasztartalmú bútorápolóval karbantartható. Erős szennyeződés esetén különlegesen finom dörzsszivaccsal való csiszolás, majd új viaszréteg puha ronggyal való fölhordása javasolt.
Ajánlott székek:
Tripp Trapp gyerekszék
Variable balans tanulószékAjánljuk még honlapunkon az alábbi oldalakat:
Gyerekkori hanyagtartás
Mozogva ülni
Háló, ágyrács, ágybetét
Tanulószék
Gyerekszék
Gyermekíróasztal
Ha ülve kell dolgozni
Matrac (ágybetét), ágyrács. Mondd, Te mit választanál?
A Vitalitas Bútorgaléria "Előzzük meg a hátfájást gyerekkorban!" akciója

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán