Új bútor
 
 
Fürdőszobabútor '2007Talán a legnehezebben fényképezhető helyisége a lakásnak a fürdőszoba, hiszen a kis méretek miatt "mezei" objektívvel szinte lehetetlen jó képeket készíteni. Talán ez az oka, hogy eddig sosem tettünk föl honlapunkra "új bútorként" fürdőszobát. Ezúttal pótoljuk a mulasztásunkat.

 
Tetőtéri fürdőszobaS ha már lúd, legyen kövér! Rögtön egy tetőtéri fürdőszobát mutatunk be (a tükörben látszik a mennyezet megtöretése), melyet a közelmúltban adtunk át.
A bútor anyaga égerfa, melyet érett cseresznyefaszínűre pácoltunk.

 
Bútorszerűen takart fűtőtestA fűtőtest takarását a fürdőszoba egységes megjelenéséért végeztük el. A bútorral azonos színűre pácolt, dekoratívan perforált lemez (Locatelli) nemcsak funkcionálisan kitűnő megoldás, hiszen a nyílásokon át szabadon távozik a fűtőtest által kisugárzott hő, hanem jól illeszkedik a fürdőszoba hangulatához. A takart rádiátor felett elhelyezett két kerámia a kellemes mediterrán hangulatot tovább erősíti.

 
FürdőszobaszekrényA fürdőszoba szekrények ajtóit is kellemesen díszíti a visszaköszönő Locatelli perforált lemez, amely az itt elhelyezett mosógép szellőzését is lehetővé teszi.
A bemutatott képeink nem profi minőségűek, de a tökéletlenségük ellenére is talán érzékeltetik: mind az egységes design, mind a gondosan kiválasztott anyagok, mind a magas szintű asztalos munka igazán professzionális színvonalúak.


[1, 2, 3 ] oldal

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán