Különleges lámpabemutató nyílt a Vitalitasban
 
 
Szabó Péter nyitotta meg a lámpabemutatót


Mintegy harminc építész, belsőépítész, villamostervező, lakberendező jelenlétében nyílt meg a Vitalitas Bútorgaléria „Design-lámpa” részlege.
Szabó Péter, e spanyol és olasz lámpák magyarországi forgalmazója megnyitójában kiemelte, hogy tapasztalata szerint hazánkban is növekszik a kereslet a különlegesen szép lámpák iránt. A 3F stúdió és a Vitalitas Bútorgaléria együttműködésével kialakított „Design-lámpa” részleg ennek az elvárásnak kíván megfelelni.

 
A szakma nagy érdeklődéssel vett részt a megnyitónKétségtelen, hogy kevesen engedhetik meg maguknak, hogy az egész lakásukat híres designerek által tervezett lámpákkal rendezzék be, de a lakás egy-egy helyiségét sokan szívesen dekorálják ilyen exkluzív világítótestekkel.
Természetesen a teljes kínálatot nem lehet bemutatni, így a Vitalitas Bútorgaléria is csak ízelítőt ad ezekből a különleges lámpákból, de a formák szépségét, az igényesen szép kivitelt még egy ilyen, terjedelmében korlátozott bemutatón is meg lehet csodálni.

 
A megnyitót élénk vita követteA megnyitót követő beszélgetés során kiderült, hogy e „design-lámpák” nemcsak esztétikusak, hanem a bennük lévő műszaki tartalom alapján is értékesek. A kiváló minőségű üveg- és fémalkatrészek miatt például nagy fényerejű izzók is biztonsággal alkalmazhatók, nemegyszer extrém körülmények között is.

 

Az eredeti designhoz, a magas műszaki színvonalhoz mérten több szakember sem találta magasnak a bemutatott világítótestek árát, így várható, hogy hamarosan több lakást is fognak díszíteni ezek a különleges lámpák.Forrás:
www.butorgaleria.hu

" Világításban a Vitalitas otthon van"

Ajánlott oldalaink:
A hónap lakberendezési tárgya a lámpa (Tippek a lakás megvilágításához)
Lámpa a Vitalitasban
Fényforrások fajtái

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán