Egészségvédő bútor
 
 
A konyhapult mellett sem kell állnia...


Az egészségmegőrzés és a belsőépítészet, illetve az egyedi bútorkészítés kapcsolata sokágú, így más helyen foglalkozunk a gyerekszékkel, a tanuló-, a iroda-, munka- és a pihenőszékkel, a természetes anyagokkal, a gerincet optimálisan megtámasztó ágybetéttel és ágyráccsal. Ezen az oldalon néhány további olyan bútort mutatunk be, amelyek kialakításakor tudatosan törekedtek élettani, mozgásszervi ismereteink hasznosítására. A "mozogva ülni" elv számos Stokke-alkotást áthat, biztosítva ez által a gerinc optimális védelmét. Ilyen a Move munka- és irodaszék is, amely elsősorban a fiatal és középgeneráció kedvence. „Move”, mert mozgatható minden irányban: függőlegesen a tengelye mentén és görgethető a lábát alátámasztó körlap körül. Fogorvosoknak szinte nélkülözhetetlen, de kozmetikusok, szállodai recepciók, bankok ügyintézői is szívesen alkalmazzák, hiszen ha akarnak, ülő magasságba ereszkednek, ha pedig úgy szeretnék, a tartós állást könnyítik meg vele.

 
Kényelmesen ülve kellemesebb az étkezés
A Vitalitas tárgyaló termében lévő három Stokke-széket is itt említjük meg. A karfás Actulum és a karfa nélküli Pendulum egymás testvérei. Mindkettőnek a hajlított talpa teszi lehetővé a könnyű testhelyzet-változtatást, mely nemcsak pihentető, hanem a gerincvédő szerepe miatt egészségesebbé teszi a hosszú tárgyalásokat. Természetesen nemcsak tárgyalások, hanem játék és munka közben való használata is üdítő.

 
Modern szék is lehet gerinckímélőA Date az utóbbi évek fejlesztése. Látszólag csak egy modern, formatervezett szék, ám amikor ráülünk, máris tapasztaljuk a mozgás szabadságát. A Vitalitas organikus bútorai az elveszett paradicsomi állapotot idézik. Kialakításuk révén rendkívül hangulatosak, előállításuk, hagyományos (viaszolás) vagy a legkorszerűbb (vizesbázisú lakkozással) kialakított felületkezelésük révén fokozottan környezetbarátok.

Ajánljuk még honlapunkon az alábbi oldalakat:
Gyerekkori hanyagtartás
Mozogva ülni
Háló, ágyrács, ágybetét
Tanulószék
Gyerekszék
Gyermekíróasztal
Ha ülve kell dolgozni
Matrac (ágybetét), ágyrács. Mondd, Te mit választanál?
A Vitalitas Bútorgaléria "Előzzük meg a hátfájást gyerekkorban!" akciója

Forrás:
www.butorgaleria.hu

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán