Xplory-babakocsi (Sto...
Tripp Trapp-gyerekszé...
Variable-tanulószék (...
Gyerekjáték
Sleepi-gyerekágy, -bö...
Gyermekíróasztal

Akciónkban most vásároljon Stokke Tripp Trapp gyerek - széket vagy Xplory babakocsit! Részle - tekről érdeklődjön a bútorboltban vagy írjon egy e-mailt az info@butorgaleria.hu -ra!

A gerinc védelmét nem lehet elég korán kezdeni: a legfonto- sabb eszköz a minél szabadabb mozgás. És ezen kívül minden, legyen az babakocsi vagy tanulószék, ágybetét vagy ágyrács, mindent megtalál a Vitalitas Bútorgaléria bemutató termében.

A kisgyermek szel- lemi, lelki fejlődése szempontjából a ját- szásnak kiemelt sze- repe van. Adjunk a gyerekeinknek a ké- pességeik kibontako- zását elősegítő já- tékokat!

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket vá- laszthat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép monitor- méretűvé válik. A honlapunkat 1024 x 768-as monitorbeállí- tásra terveztük.

Ha a Vitalitas logóra kattint, visszatérhet az első oldalra.

Gyermekeknek - Gyerekjáték
 
 
Ördöngős fahasábok

A Vitalitas Bútorgalériában fából készült játékok találhatók kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. Ezek elsősorban kellemes tapintatukkal, ízléses kivitelükkel hívják föl magukra a figyelmet. Többségük a logikai készségek fejlesztésére is kiválóan alkalmas.

 
Kapla: karcsú és könnyed

Az elmúlt évek legsikeresebb játéka üzletünkben a francia Kapla-építő. Első pillanatban talán túl egyszerűnek tűnik, mégis… Ugyan van különböző színűre festett változata is, de hadd dicsérjem az alapváltozatot!

 
Együtt könnyebb


Amikor karácsony napján négy gyermekem négyszáz ilyen kis fahasábot kapott, alig hittem a szememnek, mindegyik órák hosszat csak evvel játszott, és -ami nagy szó nálunk- veszekedés nélkül. Sőt, egyszer csak azon vettem észre magam, hogy én is építkezem. A legkisebb fiam testmagasságát meghaladó tornyot emelt, a két nagyobbik várat épített, jómagam pedig lányommal nagy fesztávot átívelő hidat készítettünk. De mi lehet a Kapla titka? A fahasábok méret- és súlyazonossága? A mindenféle felületkezeléstől, formázástól mentes, éppen ezért a fantáziát semmilyen formában nem korlátozó egyszerűség? Lehet! Mondják, hogy a precíz egyformaság fejleszti az egyensúlyérzéket. Mondják, hogy a bőrnek nagyon kellemes a fenyőfa finom tapintata. Mondják, hogy a csupa egyforma fahasábból a tökéletes megmunkálás révén szinte bármi, bármilyen méretben építhető. De ne töprengjünk, tartson velem, építsen lányával, fiával Kaplából tornyot, hidat, palotát!


Árainkról tájékozódhat, ha ide kattint: Kapla - árak


Forrás: www.butorgaleria.hu


További ajánlott oldalaink:

A mozgás szerepe az egészség megőrzésében
Áldás vagy átok? A civilizáció hatásai
Előzzük meg a hátfájást gyerekkorban!
Hanyagtartás gyermekkorban

Látogatottság:

websas.hu freeaudit.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán