Arrital - konyhabútor
Konyhabútor (egyedi é...
Háló, ágyrács, matrac...
Egyedi bútor, egyedi ...
Nappali, nappalibútor
Étkező, étkezőbútor
Előszoba, gardrób, ga...
Árnyékoló
Kisbútorok, kiegészítők
Egészségvédő bútor
A természetes anyagok elő...
Lámpa
Ajtó
Szőnyeg, növényi rost...
Gránit, márvány, stukkó
Laminált bútor fiatal...
Scheiber Katalin, a V...
Belsőépítészet
Fényforrások
Matracot hogyan válas...
Konyhabútor: trükkök,...
Lépcső
MDF, HDF, OSB, furnér...
Sakkasztalka
Dr. Kiss Gyula egyesü...

Ha a Vitalitas logóra kattint, elérheti a nyitó oldalunkat.

A legújabb bútor- képeink az "Aktuali- tások" között láthatók.

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket vá- laszthat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép ideális méretűvé válik.
Honlapunk 1024 x 768-as monitorbeál- lításnál élvezhető a legjobban.

Bútor, belsőépítészet - A természetes anyagok előnyei
 
 
Organikus komód

Miért emeli ki, "hozta helyzetbe" a belsőépítészet a természetes anyagokat? Sokan azt hangsúlyozzák, hogy könnyen pótolhatók, hiszen az ültetvények újból és újból learathatók. Mások arra hívják fel a figyelmet, hogy nem növelik a Földet elborító szeméttengert, hiszen bekerülve a biológiai körforgásba lebomlanak, újra hasznosíthatók. Mégis talán a legtöbben azért szeretik a természetes anyagokat, mert nem károsak egészségünkre, és mert egyszerűen szépek.

 
A szizálszőnyeg irodai használatra is alkalmasHiszen nincs festő, aki szebbet rajzolna, mint a fa gyönyörű erezete! A fa világosabb és sötétebb árnyalatainak sokfélesége minden képzeletet felülmúl, mégis ez a sokszínűség nem zavaró, mint egy barokk zeneműben a több szólam, csodálatos polifon harmóniává oldódik föl.

 
Természetes anyagokból hagyományos technikával

Nemcsak gyönyörű a viaszolt fabútor, a lenből és kenderből hagyományos technikával szőtt ágy- és asztalterítő, a raku kerámia - hogy csak néhányat említsünk a Vitalitas kínálatából -, hanem allergizáló hatásuk sincsen. Nem allergizál a gyapjúból, kókuszrostból vagy szizálból szőtt szőnyeg sem, sőt elektrosztatikusan sem töltődik fel, így megelőzhetjük a kellemetlen elektromos kisüléseket is. Mivel a sejtjeinkkel együtt lélegzik a természetes latexból, gyapjúból készült ágybetét, a tönkölybúzapelyvával töltött párna, a gyapjútakaró: alvásunk is sokkal kellemesebb.

 
A kókusz a nedvességet is jól tűri

Sokan úgy gondolják, hogy e természetes anyagokból készült termékek gyorsan elkopnak, tönkremennek. Tévednek. A fából készült parketta nemcsak tartós, hanem számos alkalommal felújítható. A latexágybetét kibír annyit, mint a rugós; a kókusz rostját a sivatag naptüze edzi elnyűhetetlenné, a szizálnak még a tengervízzel szembeni ellenállása is legendás.
A természetes anyagok az őselemek: a levegő, a víz, a föld, a tűz/nap egymásra hatásából születnek évezredek óta. Sokan misztikus hatást is tulajdonítanak nekik. Akár van ilyen, akár nincs, engedjük őket bátran környezetünkbe, élvezzük a jó barátságot velük!

Forrás: www.butorgaleria.hu

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán