Xplory-babakocsi (Sto...
Tripp Trapp-gyerekszé...
Variable-tanulószék (Vari...
Gyerekjáték
Sleepi-gyerekágy, -bö...
Gyermekíróasztal

Akciónkban most vásároljon Stokke Tripp Trapp gyerek - széket vagy Xplory babakocsit! Részle - tekről érdeklődjön a bútorboltban vagy írjon egy e-mailt az info@butorgaleria.hu -ra!

A gerinc védelmét nem lehet elég korán kezdeni: a legfonto- sabb eszköz a minél szabadabb mozgás. És ezen kívül minden, legyen az babakocsi vagy tanulószék, ágybetét vagy ágyrács, mindent megtalál a Vitalitas Bútorgaléria bemutató termében.

A kisgyermek szel- lemi, lelki fejlődése szempontjából a ját- szásnak kiemelt sze- repe van. Adjunk a gyerekeinknek a ké- pességeik kibontako- zását elősegítő já- tékokat!

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket vá- laszthat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép monitor- méretűvé válik. A honlapunkat 1024 x 768-as monitorbeállí- tásra terveztük.

Ha a Vitalitas logóra kattint, visszatérhet az első oldalra.

Gyermekeknek - Variable-tanulószék (Varier, korábban Stokke)
 
 
A Variable könnyedén áttehető az íróasztaltól a könyvesszekrény elé


A gerinc fejlődése szempontjából talán az egyik legmeghatározóbb változás a gyerek életében, hogy az iskolába járás a gyermekünket íróasztalhoz kényszeríti. Persze szeretnénk, hogy eközben gerince egészségesen fejlődjön, és a hosszú ülés alatt a csemeténk ne fáradjon el. Ennek legegyszerűbb módja, hogy a tanulást gyakorta megszakítjuk friss levegőn történő mozgással. A gyerekbútor-tervezők pedig a fiziológiás gerinctartás elérésére törekednek részben a dönthető íróasztallap, részben az ideális ülést lehetővé tevő, a "mozogva ülni" elvet követő Variable szék kifejlesztésével.

 
A Variable nemcsak tanulásra alkalmas


A norvég Stokke-gyárban kikísérletezett egészségvédő bútorok között a Variable méltán az egyik legnépszerűbb. Ennek a széknek a legmegragadóbb része a talpa. Először is technikai szempontból, hiszen a hibátlan, toldás nélküli gőzölt bükkfalemezeket ragasztva állítják elő a talpakat különleges gyártási technológiával, amely hihetetlen élettartamot garantál. A hajlítás ívét úgy alkották meg, hogy erőlködés nélküli egyensúlyi helyzetben szinte végtelen számú ülési pozícióban helyezkedhetünk el, ezáltal gerincünk terhelési iránya is számtalan lehet. Nincs többé a szék hátsó lábain való hintázási kényszer, és ennek következtében hanyattesés! Csak apró súlyponteltolódás és a gerinc máris más irányt vesz föl, mindezt hallatlanul biztonságosan. Az már csak fokozza a használhatóságát, hogy egyidejűleg térdeplőszékként is funkcionál. Persze ez sem egyetlen statikus állapotot jelez: súlypontváltoztatás és máris más irányú a gerincterhelés.

 
Hogy a számítógép előtt se gyötrődjön a gerincTermészetesen ezt a széket felnőttek is használhatják, sőt használjuk is. A Variable állítható térdtámasszal, hátlappal ellátott változata a Thatsit, a tárgyalóknak kifejlesztett székek az Actulum, Pendulum, Date a pihenni is vágyóké a csúcsmodell, a Gravity.
A Stokke hangsúlyozza a környezetvédelem fontosságát: csak újraültetett, termesztett bükkfát használ és természetesen minden terméke maximálisan újra felhasználható. A minőséget minden széküknél jelzi a feltűnően hosszú, hétéves garancia.

Ajánlott oldalaink:
A mozgás szerepe az egészség megőrzésében
Áldás vagy átok? A civilizáció hatásai
Előzzük meg a hátfájást gyerekkorban!
Hanyagtartás gyermekkorban

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán