Xplory-babakocsi (Sto...
Tripp Trapp-gyerekszék (S...
Variable-tanulószék (...
Gyerekjáték
Sleepi-gyerekágy, -bö...
Gyermekíróasztal

Akciónkban most vásároljon Stokke Tripp Trapp gyerek - széket vagy Xplory babakocsit! Részle - tekről érdeklődjön a bútorboltban vagy írjon egy e-mailt az info@butorgaleria.hu -ra!

A gerinc védelmét nem lehet elég korán kezdeni: a legfonto- sabb eszköz a minél szabadabb mozgás. És ezen kívül minden, legyen az babakocsi vagy tanulószék, ágybetét vagy ágyrács, mindent megtalál a Vitalitas Bútorgaléria bemutató termében.

A kisgyermek szel- lemi, lelki fejlődése szempontjából a ját- szásnak kiemelt sze- repe van. Adjunk a gyerekeinknek a ké- pességeik kibontako- zását elősegítő já- tékokat!

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket vá- laszthat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép monitor- méretűvé válik. A honlapunkat 1024 x 768-as monitorbeállí- tásra terveztük.

Ha a Vitalitas logóra kattint, visszatérhet az első oldalra.

Gyermekeknek - Tripp Trapp-gyerekszék (Stokke)
 
 
A Tripp Trapp kényelmes és biztonságos

Stokke-hír: az eladott Tripp Trapp gyerekszékek száma meghaladta a négymilliót !
A sokféle gyerekbútor közül kiemelkedik a gyerekszék és a gyerekágy, ugyanis a babakocsi mellett ezekben tölti el a legtöbb időt gyermekünk, így a megfelelő minőségű gyerekszék és gyerekágy kiválasztása a szülők számára nagy felelősség.
Az ideális gyerekszékkel kapcsolatban három alapvető követelményt fogalmazhatunk meg: 1. A "mozogva ülni" elvet megvalósítva ne csak ülőlapot, hanem lábtámaszt is tartalmazzon! 2. A gyerekszék kövesse a gyermek fejlődését, hogy mindig alkalmas legyen arra, hogy a gyerek a szüleivel együtt ülhessen az asztalnál. Az ülés ne legyen kényelmetlen, gerincnyomorító, hanem a növekedéssel párhuzamosan folyamatosan változtatható legyen a lábtámasz és az ülőlap magassága! 3. A szék legyen a gyermek számára „feldönthetetlen”! Ezeket az igényeket maradéktalanul kielégítő székek első és máig is a világon legelterjedtebben használt prototípusa a norvég STOKKE Tripp Trapp széke.

 
Én már egydül is le tudok szállni
A Tripp Trapp gyerekszék nem hagyományos etetőszék, hanem egy szokványos gyerekszéknél jóval többféleképpen, hosszabb ideig, sokoldalúan fölhasználható, roppant egyszerűnek látszó, valójában nagyon is jól átgondolt alkotás. A tartószerkezet több rétegű bükkfából készült, oldallapjain tizedmilliméternyi (!) pontossággal alakították ki a lábtámaszt és az ülőlapot befogadó hornyokat, melyek így biztonságos rögzítést tesznek lehetővé, a stabilitást növelik és egyben könnyűvé teszik a gyermek fejlődésével szükségessé váló átállítást.

 
Az asztalnál mindenki egyenlő

A biztonságosság és az egyszerűségből fakadó könnyű tisztíthatóság mellett a Stokke Tripp Trapp etetőszék egészen különleges előnyt is nyújt: lehetővé teszi, hogy a családba érkező kis jövevény akár már egy éves kora előtt a szülők asztalánál, velük egy magasságban, a család egyenjogú tagjaként vegyen részt a közös étkezéseken, játékban. Mindennek a pszichoszociális fejlődésben játszott szerepét nem lehet eléggé hangsúlyozni. És mindezt nem lógó lábbal, nem helytelenül terhelve gerincét, nem gyorsan elfáradva! Ezt a szinte elnyűhetetlen, a Vitalitasban teljes színválasztékban (natúr bükk, fehér, fehérített, cseresznye, türkizkék, piros, zöld, narancs, dió, fekete) forgalmazott gyerekszéket akár aggastyánkorig is használhatjuk. A minőséget minden székünknél jelzi a faszerkezetre vonatkozó feltűnően hosszú, hétéves garancia.
A STOKKE Tripp Trapp széke az "Ellenőrzött biztonság" GS jelét viseli. A szék a TrippTrapp bébiszettel megfelel az EN:14988-2006 szabványnak.
Országos viszonylatban is kedvező árainkról tájékozódhat, ha ide kattint: Tripp Trapp - szék

Ajánlott oldalaink:
A mozgás szerepe az egészség megőrzésében
Áldás vagy átok? A civilizáció hatásai
Hanyagtartás gyermekkorban

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán