Arrital - konyhabútor
Konyhabútor (egyedi é...
Háló, ágyrács, matrac...
Egyedi bútor, egyedi ...
Nappali, nappalibútor
Étkező, étkezőbútor
Előszoba, gardrób, ga...
Árnyékoló
Kisbútorok, kiegészítők
Egészségvédő bútor
A természetes anyagok...
Lámpa
Ajtó
Szőnyeg, növényi rost...
Gránit, márvány, stukkó
Laminált bútor fiatal...
Scheiber Katalin, a V...
Belsőépítészet
Fényforrások
Matracot hogyan válas...
Konyhabútor: trükkök,...
Lépcső
MDF, HDF, OSB, furnér...
Sakkasztalka
Dr. Kiss Gyula egyesü...

Ha a Vitalitas logóra kattint, elérheti a nyitó oldalunkat.

A legújabb bútor- képeink az "Aktuali- tások" között láthatók.

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket vá- laszthat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép ideális méretűvé válik.
Honlapunk 1024 x 768-as monitorbeál- lításnál élvezhető a legjobban.

Bútor, belsőépítészet
 
 
Vitalitas BelsőépítészetA Vitalitas Bútorgaléria nemcsak amiatt különleges, hogy kiváló minőségű bútorokat (konyhabútor, nappalibútor, hálószobabútor), lámpákat, ajtókat, iparművészeti tárgyakat forgalmaz, hanem amiatt is, hogy az itt működő belsőépítészet lehetőséget nyújt arra, hogy egy szoba, egy lakás, egy iroda stb. egységes szemlélettel, teljes belső harmóniában valósuljon meg.

 
A lámpától a tűzhelyig minden a Vitalitasból származik

Minderre biztosíték a nagy tapasztalattal rendelkező tervező valamint a széles ipari, kereskedelmi háttér és nem utolsósorban a remek szakembergárda. Kiváló bútorgyárakkal (Arrital, Brik, Calligaris), lámpagyártókkal (Kolarz, Molecz, Eglo, Prandina, Itre, Nemo, Panzeri, Axo, Esedra... ) vagyunk szoros kapcsolatban.

 
Vitalitas Belsőépítészet: egyterű kislakásban konyha, étkező, előszobaMunkánk során nemcsak az esztétikum, hanem a praktikusság és az egészségmegőrzés is különleges hangsúlyt kap. Ez nemcsak biobútor, konyhagép (Miele stb) választékunkban nyilvánul meg, ezt a célt szolgálják a Stokke gerinckimélő székei, a gazdag ágybetét, matrac, ágyrács, ágykeretkínálatunk.

 
Modern nappali részleteTermészetesen választhatja Ön a bútorgaléria bármelyik bemutató bútorát, lámpáját, Stokke gyerekszékeit, ajtóját, amelyet akár azonnal magával vihet. Néhány mintadarab alapján katalógusainkból jó minőségű, nagy variálhatóságot biztosító gyári bútorokból is berendezheti belső tereit. De kérheti bármelyik bemutató egyedi bútor kisebb vagy nagyobb módosításokkal történő újragyártását is.

 
Vitalitas Belsőépítészet: egyedi tálaló

Ha lakásában, irodájában nagyobb átalakítást hajt végre, vagy új lakást rendez be, kérje tervezőnk közreműködését, hiszen a lakás minden részletét, a bejárati ajtótól a lámpákig, a küszöbtől a titkos rejtekhelyekig úgy alakíthatják ki, hogy megvalósítsák a nagy célt, az Ön egyéniségének megfelelő, harmonikus környezetet. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy még az átalakítás vagy az építkezés megkezdése előtt célszerű dönteni a belsőépítészeti megvalósítás mikéntjéről, hiszen minél előbb kezdődik ennek a tervezése, annál nagyobb mind a tervezőnek mind Önnek a mozgástere.

Forrás: www.butorgaleria.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán