Arrital - konyhabútor
Konyhabútor (egyedi é...
Háló, ágyrács, matrac...
Egyedi bútor, egyedi ...
Nappali, nappalibútor
Étkező, étkezőbútor
Előszoba, gardrób, ga...
Árnyékoló
Kisbútorok, kiegészítők
Egészségvédő bútor
A természetes anyagok...
Lámpa
Ajtó
Szőnyeg, növényi rost...
Gránit, márvány, stukkó
Laminált bútor fiatal...
Scheiber Katalin, a V...
Belsőépítészet
Fényforrások
Matracot hogyan válas...
Konyhabútor: trükkök,...
Lépcső
MDF, HDF, OSB, furnér...
Sakkasztalka
Dr. Kiss Gyula egyesü...

Ha a Vitalitas logóra kattint, elérheti a nyitó oldalunkat.

A legújabb bútor- képeink az "Aktuali- tások" között láthatók.

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket vá- laszthat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép ideális méretűvé válik.
Honlapunk 1024 x 768-as monitorbeál- lításnál élvezhető a legjobban.

Bútor, belsőépítészet - Lámpa
 
 
Klasszikus hangulatban
Fény és sötétség. Több fényt!
Mennyi misztikum és mennyi racionalitás felé való törekvés jut eszünkbe a fentiek hallatán! Igen, a világosság iránti igény és ennek az átvitt értelemben történő interpretálása egyidős az emberiséggel. És manapság? Nem gond a nagy fény előállítása, reflektorok vakító tüze akár már bántó is lehet, sőt kifejezett igényünk lehet a meghitt pillanatokban amint a szó is jelzi, a "hangulatvilágítás" iránt.

 
Fa- és üvegkompozíció

A lakásban a fényt használjuk nemcsak a munkánk segítésére (pl. az íróasztal, a konyhabútor pultjának a megvilágítása), biztonságunk fokozására (pl. bejárati ajtó, lépcső esetén), hanem kihasználjuk a fényforrások és a fény dekorativitását is (gondoljunk csak a házunk homlokzatára, vagy nappalinkra). A világosság és a sötétség kontrasztja akár mozgalmas is lehet. Egy jól kiválasztott lámpa fényével fölhívhatjuk a figyelmet lakásunk egy-egy szép részletére, egy-egy értékes műtárgyára.

 
Egyszerű és elegáns


Szóval, uralkodunk a fény fölött, ha úgy tetszik, játszunk vele, élvezzük sokarcúságát.
A Vitalitas Bútorgaléria kínálatának az összeállításakor tudatosan törekedtünk ennek a sokszínűségnek az illusztrálására. Hiszen van itt kül- és beltéri, klasszikus vagy modern vonalú lámpa, hogy a különböző technikai újdonságokat ne is soroljuk.

 
A jól megválasztott lámpának sajátságos a hangulataKapcsolatban állunk a legnevesebb gyártókkal (nevükre kattintva megtekintheti kínálatukat: EGLO, ESTO, KOLARZ, LINEA LIGHT, MASSIVE, ORION/MOLECZ, PAULMANN) továbbá számos "design"-lámpakészítő partnerünk (ARTEMIDE, AXO, DEMAJO, DELTA LIGHT, EGOLUCE, FLOS/GROK, ITRE, MODISS, NEMO, PRANDINA, PANZERI, STUDIO ITALIA DESIGN, TARGETTI GROUP). A lámpa, a világítástechnika kiválasztását segítheti az, hogy a Vitalitas helyiségei bemutatnak egy-egy konkrét megoldást. Természetesen katalógusaink, lakásillusztrációink is adhatnak tippeket a jó döntéshez. Tapasztalt munkatársaink további segítséget nyújtanak. A Vitalitas tervezője pedig szívesen vállalja egy-egy lakótér komplett belsőépítészetének kivitelezése során a helyiség megvilágításának kidolgozását, a villamos hálózat megtervezését villamosmérnök bevonásával.

 
Szabó Péter nyitotta meg a lámpabemutatót


Az újabb kihívásoknak kívántunk megfelelni, amikor mintegy harminc építész, belsőépítész, villamostervező, lakberendező jelenlétében megnyitottuk Szombathely első „Design-lámpa” részlegét a Vitalitasban.
Az itt bemutatott spanyol és olasz lámpák közös jellemzője a rendkívül elegáns design, a különlegesen jó minőségű anyagok felhasználása, a megszokottnál sokkal gondosabb kivitelezés." Világításban a Vitalitas otthon van"

Forrás: www.butorgaleria.hu

Ajánlott oldalaink:
A hónap lakberendezési tárgya a lámpa (Tippek a lakás megvilágításához)
Fényforrások fajtái
Különleges lámpabemutató nyílt a Vitalitasban
Vitalitas-lámpák a Megyeházán

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán