Kisbútorok, kiegészítők
 
 
KonzolasztalkaBár a „kis" szóban is, a "kiegészítőben" is lekicsinylés érezhető, semmiképp sem akartuk lebecsülni ezzel azokat a kisbútorokat, amelyek ugyan nélkülözhetőek a lakásban, az irodában, mégis javítják komfortunkat, dédelgetik szépérzékünket.

 
Sakkasztalka

Rendszerint nem nagy méretű tárgyakról van szó, mégis például egy szépen megkomponált, egyedi tervezésű virágtartó gyönyörű növényekkel nagyszerű díszítő eleme lehet a nappalinknak. Az előszoba működik esernyőtartó nélkül is, de ha van benne, komfortosabb és elegánsabb.

 
Komód olvasó sarokban


S mi minden tartozhat még ide? Például az újságtartó, mely nemcsak praktikus, de dekoratív is lehet. Konyhánkban jó szolgálatot tehet a szakácskönyvtartó, étkezőnkben vagy pincénkben a bortartó. Talán a bor ihlette, segítette a kitalálók fantáziájának a szárnyalását, mert ez utóbbiból csak a Vitalitasban is számos ötletes forma megtalálható.

 
A Vitalitasban több féle zsúrkocsiból választhatSokak tetszését nyerték már el a Vitalitasban kapható Calligaris-bútorok. Praktikus, jól "kitalált" bútordarabokról van szó, melyek ára sok esetben vállalható. Természetesen vannak, akik egyedileg terveztetnek kisbútort, az ő igényeiket is maximálisan ki tudjuk szolgálni. Érdemes tehát bepillantani a bútorgalériánkba, hiszen számos esetben szerény ráfordítás mellett egyszerűen tudjuk megújítani, fölfrissíteni lakásunk hangulatát egy-egy jól kiválasztott kisbútorral.

 
ÚjságtartóTermészetesen ezeknek a kisbútoroknak is illeszkedniük kell a lakás már meglévő berendezéséhez, hiszen más lakásba illik a Thonet-stílusú hajlított fogas és más lakásban mutat jól egy modern Calligaris-esernyőtartó.

 
SzobainasAz itt bemutatott tárgyak némi ízelítőt adnak a Vitalitas Bútorgaléria most megújult kínálatából. Ha bármelyik képünkre kattint, megnyílik a képek galériája, ahol további tárgyképekben gyönyörködhet. Persze, ha "élőben" akarja e tárgyakat megnézi, szívesen látjuk!

 
Vitrinszekrény
Sokunk gondját oldja meg a kisszékké összecsukható szobalétra, de a kis konyhákban jól jöhet egy falra akasztható, összecsukható szék is. Tudja-e valaki mi a szobainas? Nos, a Vitalitasban ez is van, és persze Thonet-fogas is. Különös hangulata van, egyszerűen elegáns az az iroda, ahol a fából készült Vitalitas-irattartókba rejtik a dokumentációt. Edényalátét, kottatartó mind-mind fából. Van esetleg, amire Önnek szüksége lenne, de a fölsorolásban nem szerepel? Vagy szerepel, de Ön más formáról álmodik? Jöjjön el hozzánk, megpróbáljuk megvalósítani az ötletét!Forrás: www.butorgaleria.hu

Ajánlott oldalunk:
Konyhatippek: praktikus konyhabútor - konyhabútor-praktikák

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán