Arrital - konyhabútor
Konyhabútor (egyedi és gy...
Háló, ágyrács, matrac...
Egyedi bútor, egyedi ...
Nappali, nappalibútor
Étkező, étkezőbútor
Előszoba, gardrób, ga...
Árnyékoló
Kisbútorok, kiegészítők
Egészségvédő bútor
A természetes anyagok...
Lámpa
Ajtó
Szőnyeg, növényi rost...
Gránit, márvány, stukkó
Laminált bútor fiatal...
Scheiber Katalin, a V...
Belsőépítészet
Fényforrások
Matracot hogyan válas...
Konyhabútor: trükkök,...
Lépcső
MDF, HDF, OSB, furnér...
Sakkasztalka
Dr. Kiss Gyula egyesü...

Ha a Vitalitas logóra kattint, elérheti a nyitó oldalunkat.

A legújabb bútor- képeink az "Aktuali- tások" között láthatók.

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket vá- laszthat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép ideális méretűvé válik.
Honlapunk 1024 x 768-as monitorbeál- lításnál élvezhető a legjobban.

Bútor, belsőépítészet - Konyhabútor (egyedi és gyári)
 
 
Egyedi konyhabútor

A Vitalitas-konyhabútor alapkövetelménye, hogy a legegyénibb kívánságokat is kielégítse. Álmodjon Ön modern „minimál konyhát” vagy éppen rusztikusat, a megvalósítás mind a gyári bútorokkal mind az egyedi bútorkészítés révén lehetséges.

 
Egyedi konyha átadó pulttal
Az egyedi konyhabútor készítése során a felhasználható anyagok köre is szinte végtelen, a fa mellett a gránit éppúgy alkalmazható, mint a rozsdamentes fémlapok vagy speciális műanyagok.

 
High tech konyha


Tervezőnk, aki négygyermekes családanya, gyakorló háziasszony is, tisztában van vele, hogy az esztétikum mellett a konyha munkahely is egyben, amelytől joggal várható el, hogy ésszerűen, praktikusan lehessen működtetni. Úgy szervezzük tehát az egyedi konyhabútor készítése során a munkahelyeket egymás mellé, hogy Önnek minden kézre álljon, a lámpák helyét is úgy tervezzük meg, hogy mindig optimális legyen a munkapultok megvilágítása és természetesen van ötletünk a megközelíthetetlennek tűnő zugok hasznosítására is.

 
Regina-konyharészlet
Mind a gyári mind egyedi konyhabútor fontos elemei a konyhagépek. A Vitalitas a legjobb konyhagép-előállítókkal (Miele, Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Fagor, Whirlpool, Ariston, Liebherr) áll kapcsolatban. Mivel cégünk közvetlenül a gyártóktól és a nagykereskedőktől szállít, nincsenek raktározási költségei, tovább tudja adni a megrendelőinknek a forgalmazók által nyújtott kedvezményeket, beleértve az akciós engedményeket is.

 
Egy másik egyedi tervezésű konyha részlete


Az elmúlt évek során különösen sok tapasztalatra tettünk szert az egyedi konyhabútor készítése kapcsán a beépíthető konyhagépek terén, hiszen nap mint nap oldjuk meg a beépítéskor jelentkező problémákat. Ugyanakkor maximálisan kihasználjuk a beépíthető eszközök nyújtotta előnyöket: a teljes integrálhatóságot, a hézagmentes körbeépíthetőséget, amely a konyhában annyira fontos higiénia mellett páratlan vizuális élményt nyújt. Amikor a szerteágazó kínálatban választ, Ön nem lesz egyedül, nyugodtan támaszkodhat a több éves tapasztalatainkra, a tervezőnk „háziasszonyi” javaslataira, ár-értékarányosságra vonatkozó ítéletére is.

Forrás: www.butorgaleria.hu

Ajánlott oldalunk:
Scheiber Katalin, a Vitalitas Belsőépítészet vezetője
Konyhatippek: praktikus konyhabútor - konyhabútor-praktikák

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán