Arrital - konyhabútor
Konyhabútor (egyedi é...
Háló, ágyrács, matrac...
Egyedi bútor, egyedi ...
Nappali, nappalibútor
Étkező, étkezőbútor
Előszoba, gardrób, ga...
Árnyékoló
Kisbútorok, kiegészítők
Egészségvédő bútor
A természetes anyagok...
Lámpa
Ajtó
Szőnyeg, növényi rost...
Gránit, márvány, stukkó
Laminált bútor fiatal...
Scheiber Katalin, a V...
Belsőépítészet
Fényforrások
Matracot hogyan válas...
Konyhabútor: trükkök,...
Lépcső
MDF, HDF, OSB, furnér...
Sakkasztalka
Dr. Kiss Gyula egyesü...

Ha a Vitalitas logóra kattint, elérheti a nyitó oldalunkat.

A legújabb bútor- képeink az "Aktuali- tások" között láthatók.

Ha képre kattint, a kép megnagyobbodik és megtekintheti a képgalériát. Innen újabb képeket vá- laszthat nagyításra. Ha a nagyított képre kattint, a kép ideális méretűvé válik.
Honlapunk 1024 x 768-as monitorbeál- lításnál élvezhető a legjobban.

Bútor, belsőépítészet - Nappali, nappalibútor
 
 
Modern nappali részlete

A nappali az a helyiség a lakásban, amelyben vendégeink is hosszabb-rövidebb időt tartózkodnak. Kettős tehát a megjelenésével szemben támasztott igény: egyrészt harmonizáljon egyéniségünkkel és a lakásunk többi részével, másrészt exkluzivitásával alkalmas legyen bármilyen ünnepélyes esemény lebonyolítására. A nappalit sokan szeretnék reprezentatív bútorral ellátni, amire mind a sorozatgyártás mind az egyedi bútorkészítés fölkészült.

 
A letisztult formavilágú Brik-nappali: a Flex. (Kattintson a képre!)

Különösen a letisztult formavilágot, a magas minőségi színvonalat kedvelők választják a Brik-gyár Flex-bútorcsaládját. Az itt bemutatott nappali a jelenleg nagyon divatos színvilágot mutatja: a sötét diószínűre pácolt tölgyfurnért jól ellensúlyozzák a tört fehérre festett magasfényű felületek. A frontok felszínét nem bontják meg fogantyúk, az elektromos vezetékek sem zavaróak, elbújnak a szekrénytesteket tartó duplafalú hátfalban. A konzolos polcban diszkréten rejtőzik a világítás, a plazmatévé elegánsan belesimul a bútor formavilágába. A szükség szerint ággyá alakítható kanapé jól illeszkedik ehhez a milliőhöz, ami persze nem véletlen, hiszen ez is Brik-termék (a Vitalitas Bútorgalériában is megtekinthető), a fémdohányzó asztalok a már-már ultramodern designt sugallnak.

 
Donatello-nappali

A Vitalitas Bútorgalériában tudatosan törekedtünk olyan gyári bútorkínálatot bemutatni, amely mind klasszikus mind modern stílusban olyan gazdag elemválasztékkel rendelkezik, hogy szinte minden egyéni igényt képes kielégíteni. Természetesen a nappali adottságainak az optimális kihasználását és az egyéni elképzelések maximális megvalósítását az egyedi bútorkészítés teszi leginkább lehetővé. Ám nemcsak a bútorzat az, ami a Vitalitasban megrendelhető!

 
Calypso-nappali

A bútorzat színére pácolt, vele azonos fából készült ajtóktól a különleges parkettáig, a természetes anyagból készült, képzőművész által alkotott padló- és fali szőnyegtől a helyiség megvilágításához szükséges lámpákig szinte minden beszerezhető. A nappali hangulatát műalkotások tehetik teljessé, amelyeket akár galériánkban is kiválaszthat. Természetesen van ajánlatunk azoknak is, akik csak egy-egy új kiegészítő bútorral: újságtartóval, virágállvánnyal szeretnék a nappalijukat gazdagítani.

Forrás: www.butorgaleria.hu

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán