Előszoba, gardrób, gardróbszekrény
 
 
Egyszerű és elegáns

Technikai okokból (noha funkcionálisan is kapcsolódhat a kettő) egy oldalon néhány előszoba után néhány tolóajtós gardróbszekrényt mutatunk be.

Előszoba

(Bútorárakról tájékozódhat, ha az aláhúzott szóra kattint, vagy az info@butorgaleria.hu e-mailen vagy a 94-312-052-es telefonon.)

 
Egyedi előszobaA lakásunkba érkező az első benyomását az előszobánkba lépve szerzi. Ugyanakkor ennek a helyiségnek nemcsak esztétikai igényeknek kell megfelelnie, hanem fontos tároló feladata is van.
Sajnos, sokszor az előszobák alapterülete igen kicsi, ezért különleges ötletekre is szükség van ennek az igénynek a megoldására.
A Vitalitas Bútorgalériában az elmúlt években számos megoldhatatlannak tűnő helyzetet sikerült megnyugtatóan rendezni.

 
Másik egyedi előszoba

Kívánjon Ön modern vagy klasszikus stílusút, nálunk többféle megoldás között választhat.
Ha éppen az a fő cél, hogy sok minden elférjen itt, akkor -mint ezen a képen is látható- a Vitalitas munkatársai maximálisan törekednek ennek az igénynek a megvalósítására.

 
Ez a tolóajtós gardrób a Vitalitasban megtekinthető


Tolóajtós gardóbszekrények
A tolóajtókat belsőépítészeti megbízásaink során szívesen alkalmazzuk kisebb-nagyobb fülkék lezárására illetve funkcionálisan összetartozó helyiségek szétválasztására.

 
Tolóajtó előszobában
A fülkék lezárásával kialakíthatunk különböző mélységű szekrényeket, melyek akár járható gardróbokat is jelenthetnek. Így a sokszor ablaktalan fülkékben kiválóan hasznosítható, az előszobához, a konyhához, a hálószobához csatlakozó, tárolásra alkalmas tereket hozhatunk létre anélkül, hogy a polcok, akasztók megjelenése zavarólag hatna. Hiszen a könnyen mozgatható és kifejezetten dekoratív tolóajtók tökéletesen lehatárolják ezeket a fülkéket.

 
Hogy mi minden fér el egy tolóajtó mögött?

Ugyanakkor e lezárt terek a tolóajtó megnyitásával könnyen föltárhatók, és az itt elhelyezett, sokszor nem is kevés tárgy egyszerre a lakást használó elé tárul, könnyűvé és gyorssá téve a keresett holmik megtalálását.

 
A hálót és a dolgozót tolóajtóval választották rlA Vitalitas Bútorgalériában alkalmazott tolóajtórendszerek lehetővé teszik nemcsak a szokásos 270 cm-es, hanem akár az ennél jóval nagyobb belmagasság mennyezetig történő kihasználását. Ez a használati érték mellett kellemes esztétikai élménnyel is jár.

 
Minikonyha a tolóajtó mögött
Hogy miért van erre lehetőségünk? Nos azért, mert a Vitalitas csak kiváló minőségű vasalatrendszereket épít be a tolóajtóiba. Az ilyen kvalitású mozgó alkatrészek teszik lehetővé a különlegesen nagy megterhelés elviselését, egyúttal az ajtók könnyű és csöndes siklását, és a szokatlanul nagy strapabírást, a hosszú élettartamot.

 
A tolóajtó nappalit és dolgozót választ el


Sokan idegenkednek az efféle tolóajtóktól, hiszen zavarja őket a szekrény belső terében szabadon lévő alsó kerék és a helyiség hangulatától idegen vezetősín látványa. Szerencsére a Vitalitas által beépített rendszer kidolgozói erre is különös gondot fordítottak, hiszen a görgőket teljesen elrejtették, éa a könnyed vezetősínt akár a padlószintjébe is be lehet mélyíteni.

 
Tárgyaló és irattár között elegáns tolóajtó

Mindezek a megoldások egyúttal alkalmassá teszik ezeket az ajtókat akár térelválasztóként való alkalamzásra is, hiszen az ajtónak egyik felszínén sem jelenik meg zavaró elemként a görgő látványa.

 
Tolóajtó szines üveggel


Persze a mindennapi felhasználót nem igazán a technikai részletek ragadják meg elsősorban, hanem a külső megjelenés. A Vitalitasban alkalmazott tolóajtórendszer előnye az, hogy a betétek nagyon gazdag választékát kínálja. Dönthetünk modern színes üvegek, fémhatású dekorlemezek mellett épp úgy, mint fonatok, tükrök, perforált lemezek és valódi fafurnéros felületek mellett.

 
Egyéni ízlést tükröző minta a tolóajtón


Az itt bemutatott képeink a lehetőségek töredékét illusztrálják csak. Amennyiben részletek iránt érdeklődik, keresse föl a belsőépítészünket!
Forrás: www.butorgaleria.hu

Ajánlott oldalunk:
Scheiber Katalin, a Vitalitas Belsőépítészet vezetője
Konyhatippek: praktikus konyhabútor - konyhabútor-praktikák

Látogatottság:

websas.hu

 

Beállítás kezdőlapként
|
Hozzáadás a kedvencekhez
|
Ajánlás e-mailben
|
Szerzői jogok

(c) 2004. Vitalitas Savariae Bt. Minden jog fenntartva.
Az oldal a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával készült.

Designed & developed by
ISIS-COM & Y'SOLUTIONS & Kecskés Zoltán